Betting & Pokerträffar

Det är få som slår oss på fingrarna när det kommer till poker- och spelresor i utlandet, men visste du att vi faktiskt också kan erbjuda såväl bettingträffar som pokerträffar här på hemmaplan i Sverige? Vi är mycket flexibla när det gäller vilka uppdrag vi kan ta och genomföra för våra kunder, så det enklaste och bästa är alltid att helt enkelt höra av sig till oss och se vad vi kan hitta på tillsammans.

Bettingträffar
När det kommer till bettingträffar har vi genomfört ganska många sådana genom åren. Även om vårt fokus generellt ju ligger på andra typer av spel och gambling så är sports betting något som ligger oss riktigt varmt om hjärtat.

Den vanligaste typen av bettingträff som vi anordnar är den där vi helt enkelt hittar och hyr en bra och lämplig lokal i er stad. Sedan åker vi dit och riggar upp med storbildsskärmar, surroundsystem och en liten portabel läktare som vi kan ta med oss i skåpbilen. På det sättet blir det nästan som om ni satt och kollade på matchen på läktaren och stämningen blir garanterat helt magisk! Många har sagt efteråt att de faktiskt uppskattade vår idé mer än att gå på matchen – visst är stämningen kanske inte helt exakt som på arenan men i gengäld kommer ni att se mycket bättre tack vare kamerorna. På bettingträffarna kan ni även live betta i vårt specialrum på NordicBet.

Pokerträffar
Självklart anordnar vi även autentiska pokerträffar för såväl pokerklubbar som privata sällskap. Precis som vi satsar hårt på en extraordinär upplevelse när det kommer till bettingträffarna, har vi också med all utrustning som behövs för att er pokerkväll ska bli något alldeles speciellt. Vi ordnar med dealers, och självklart har vi med bord, nya lekar och godkända marker. Om ni vill kan vi även ordna med bar till självkostnadspris så länge det är förenligt med lagstiftningen, förstås.

Träffas online
Vi nämnde kort vårt specialrum på NordicBet. Det är även öppet för våra kunder på begäran, när det inte finns möjlighet att sätta ihop något bra event på fysisk plats – till exempel om ni är för utspridda runt om i Sverige. Hör av er så berättar vi mer!